Csipkebogyó (hús) 50 g juvapharma

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Egységár: 11,69 Ft/g
Kívánságlistára teszem

Fedezd fel a Csipkebogyó (hús) 50 g jótékony hatásait a Juvapharmától! A csipkebogyó kivonata szárítva és szőreitől, magvaitól megtisztítva csipkehúsként kerül forgalomba. Gazdag C-vitaminban, amely fokozza a szervezet ellenálló-képességét, míg a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki. A pektinek segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú. Támogasd egészséged természetesen!

584 Ft (557 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Csipkebogyó (hús) 50 g juvapharma
584 Ft (557 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Kiváló vitaminforrás, jelentős C-vitamin-tartalma a citroménak tízszerese, de A-, B-, K- és P-vitamint, vasat, magnéziumot, pektint, flavonoidokat, cukrot, alma- és citromsavat, cseranyagot is tartalmaz.

A csipkebogyó készítmények jól használhatók erősítő, üdítő és élvezeti célokra is. Ízjavító hatása miatt gyógynövény-keverékekben, gyümölcsteákban széles körben alkalmazzák.

A csipkebogyó tartalmazza a legtöbb C-vitamint az összes vad és kerti gyümölcs közül. Levelének forrázata is frissítő, összehúzó hatású gyógytea.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek