Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Fehérjében gazdag
- Jelentős ásványi anyag és vitamin forrás
A magyar konyha felhasználja leves, főzelék, pástétom (krém), saláta készítéséhez, de ételek sűrítésére vagy diétás, vegetáriánus/vegán ételekhez is. Leggyakrabban sárgaborsó főzeléket készítenek belőle, amelyet tejfölös habarással sűrítenek be; előnye, hogy egészen kis gyerekeknek is adható. A natúr sárgaborsó főzelék mellett gyakori a gazdagabb, füstölt húsos verzió is.
Készítése: a szakszerűen tárolt borsót hántolás előtt tisztítják, osztályozzák. A hántolást megelőzően héjszívósító kondicionálást alkalmaznak. A héj, a tört szem és a csiszolási hulladék elválasztását követően gőz hozzáadásával alakítják ki a borsó egyenletes, fényes felületét.
Összetevők:
- 100% Sárgaborsó
Paraméterek
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen tartandó! |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ezeket láttad már?
Dénes Natura Búzacsira 500 g
-50%
-255 Ft
Paleolit Lenmag 500 g
516 Ft
Dénes Natura Bulgur 5 kg
4.941 Ft
Hasonló termékek
Dénes Natura Búzapehely 5 kg
4.207 Ft
Dénes Natura Zabkorpa 4 kg
4.699 Ft
Dénes Natura Rozspehely 5 kg
4.112 Ft
Dénes Natura Árpapehely 5 kg
4.032 Ft
Dénes Natura kölesliszt 5 kg
4.921 Ft
Dénes Natura Hántolt zab 5 kg
5.080 Ft
Dénes Natura Zabpehely 5 kg
5.159 Ft
Dénes Natura Bulgur 5 kg
4.941 Ft
Dénes Natura Lenmag 5 kg
5.318 Ft
Dénes Natura Szőlőcukor 5 kg
5.636 Ft