Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Chen Capsiplast paprika hőtapasz 4 db

Dr. Chen Patika
532 Ft (419 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 132,91 Ft/db

Paprika kivonattal és gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére, az ízületek: a térd, a boka, a váll, és a derék bőrének felmelegítésére. A tapasz alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után, az ízületek fáradtsága esetén. Alkalmazható továbbá a narancsbőr tüneteinek enyhítésére a fenék, a comb, a felkar területein.

 

Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
Szállítás 999 Ft-tól
Szállítás 999 Ft-tól
14 napos pénzvisszafizetési garancia
14 napos pénzvisszafizetési garancia
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
532 Ft (419 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Felhasználási javaslat: Bontsa ki az aromazáró csomagolást, távolítsa el a védőfóliát a tapaszról, és helyezze fel a megtisztított, száraz bőrfelületre. Használja naponta egyszer, 12 órán keresztül. A paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyagnak köszönhetően a kezelt bőrfelület természetes módon átmelegszik.

Ingredients: ZINC OXIDE, RUBBER LATEX, COLOPHONIUM, PARAFFIN, LANOLIN, CAPSICUM FRUTESCENS, TOCOPHERYL ACETATE, CAMPHOR, MENTHA PIPERITA OIL.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Bármely összetevőre való allergiás érzékenység esetén ne alkalmazza! Csak ép, sérülésmentes bőrfelületen használható. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést, használat után mosson kezet. Várandós és szoptatós kismamák számára nem ajánlott.

Paraméterek

Figyelmeztetés
A tapasz nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Csak külsőleg használható! Gyermekek elől elzárva tartandó! A tapasz nem vízálló, ezért nedvesség ne érje. Allergiás érzékenység esetén, illetve sebes, sérült bőrfelületen tilos alkalmazni.
Ellenjavallatok és figyelmeztetések
- A termék kizárólag külső használatra készült! Tilos belsőleg alkalmazni!
- Ne használja a tapaszt sebes, sérült, irritált bőrterületen! Menstruáció ideje alatt szüneteltesse a tapasz használatát!
- Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén (irritáció, bőrpír, kiütés, kipirosodás stb) haladéktalanul távolítsa el a tapaszt, és ne használja!
- Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott a használata.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek