Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Chen Herbal Cure fájdalomcsillapító hőtapasz 2 db

Dr. Chen Patika
1.529 Ft (1.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 764,57 Ft/db

Kiváló kínai akupunktúrás kezelés, tű nélkül
Sérült bőrfelületen ne használja!

Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
Szállítás 999 Ft-tól
Szállítás 999 Ft-tól
14 napos pénzvisszafizetési garancia
14 napos pénzvisszafizetési garancia
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
1.529 Ft (1.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az ősi keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor tud megfelelően működni, ha az életenergia, azaz a Qi (ejtsd: csí) a meridiánokon akadálymentesen tud áramolni. A mindennapok során lerakódó méreganyagok negatívan befolyásolják a Qi áramlását, így a körfolyamat gátlása hasonlóan negatívan befolyásolhatja a szervezet egészségét. Az akupontok stimulálásával ezek az akadályok megszüntethetők. A távol-keleti tűszúrásos eljárás elvét követve fejlesztettük ki a Herbal Cure fájdalomcsillapító hőtapaszt, amely egyedülálló gyógynövény összetételének köszönhetően, hő termelésével stimulálja a meridiánt, ezáltal biztosítja a Qi folyamatos áramlását.

A tapasz használata: Külsőleg alkalmazandó. A kezelendő területre felragasztva a tapasz melegedni kezd, és fokozatosan kifejti hatását.

Alkalmazása: napi 1 tapasz felhelyezése ajánlott, melyet hagyjunk 10 órán keresztül a kezelendő felületen. A hőmérséklet szabályozó fóliát akkor kell felragasztani, ha a felmelegedett tapaszt túlzottan forrónak érezzük, viszont, ha a tapasz hőmérséklete kellemes érzetet kelt, nem szükséges használni. A pót-ragasztócsík alkalmazásával megakadályozhatjuk a tapasz esetleges elmozdulását.

Használat a hagyományos kínai orvoslás szerint: csak külsőleg alkalmazható. Közvetlenül az érzékeny pontra (Ashi pont) vagy az érintett területre helyezze a tapaszt. Gyorsan hatni fog, stimulálja a meridiánokat, hogy egyensúlyba hozza a csatornák ying-yangját energiáját. Naponta egy tapaszt használjon. A tapaszt 10 órán keresztül érdemes felragasztva hagyni-  

Összetevők: Angelica sinensis, Carthamus tinctorius, Dimocarpus longan, Nelumbo nucifera, Crataegus spp, Benincasa hispida, Eupatorium fortunei, Angelica dahurica, Lycopodium japonicum, Saposhnikoviae divaricata, Phryma leptostachya, Commiphora myrrha, Zingiber officinale, menthol.

Paraméterek

Figyelmeztetés
A tapasz nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Csak külsőleg használható! Gyermekek elől elzárva tartandó! A tapasz nem vízálló, ezért nedvesség ne érje. Allergiás érzékenység esetén, illetve sebes, sérült bőrfelületen tilos alkalmazni.
Ellenjavallatok és figyelmeztetések
- A termék kizárólag külső használatra készült! Tilos belsőleg alkalmazni!
- Ne használja a tapaszt sebes, sérült, irritált bőrterületen! Menstruáció ideje alatt szüneteltesse a tapasz használatát!
- Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén (irritáció, bőrpír, kiütés, kipirosodás stb) haladéktalanul távolítsa el a tapaszt, és ne használja!
- Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott a használata.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek