Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Chen Xtramen tabletta - 8+8 db

Dr. Chen Patika
3.139 Ft (2.471 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 196,16 Ft/db

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel. A MACA a perui őserdők növénye, amely előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárulnak a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
Szállítás 1199 Ft-tól
Szállítás 1199 Ft-tól
14 napos pénzvisszafizetési garancia
14 napos pénzvisszafizetési garancia
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
3.139 Ft (2.471 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Xtramen tabletta

Növényi kivonatokkal a prosztata egészségéért

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 1000 mg x 8+8 db tabletta

Jellemzők (fő hatóanyagok): MACA, Panax ginseng, törpepálma

Adagolás (felhasználás): naponta 1 tabletta. Természetes összetevői indokolják a 4-6 hétig történő folyamatos használatát.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel. A MACA a perui őserdők növénye, amely előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárulnak a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Aktív anyagok napi 1 tablettára: MACA kivonat (375 mg), Ginseng gyökér (75 mg), Rózsagyökér kivonat (60 mg), Ginkgo biloba kivonat (20 mg), flavon-glükozid (4,8 mg), likopin (10 mg), Törpepálma gyümölcs kivonat (6 mg).

Összetevők: MACA kivonat (Lepidium meyenii), térfogatnövelő szer (zsírsavak magnézium sói), kukoricakeményítő; Panax ginseng gyökér őrlemény, stabilizátor (mikrokristályos cellulóz), sűrítőanyag (hidroxipropil-metilcellulóz), fényezőanyag (polietilénglikol), rózsagyökér kivonat (Rhodiola rosea), Ginkgo biloba kivonat, likopin (paradicsomból), törpepálma gyümölcs kivonat (Serenoa repens), színezék (indigókármin)

Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény fogyasztása gyermekek, terhes és szoptató anyák, magas vérnyomásban szenvedők számára nem ajánlott. Folyamatos fogyasztás esetén 6 hetente néhány napos szünet tartása javasolt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek