Herbária Akácvirág (Robiniae flos) 30 g

Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.589,50 Ft/kg
Kívánságlistára teszem

Az akácvirág kellemes és jellegzetes ízű teáját a benne található aromás vegyületek miatt régóta gyűjtik és fogyasztják gyógyteaként.

             

378 Ft (360 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Herbária Akácvirág (Robiniae flos) 30 g
378 Ft (360 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Összetevők:
100% Akácvirág (Robiniae flos)

Származási hely: Magyarország

Paraméterek

Tárolás Száraz, tiszta, hűvös helyen.
A Herbária termékek alkalmazása nem helyettesíti az egészséges és változatos étrendet, a rendszeres testmozgást vagy a szükséges orvosi kezelést! A készítmények bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javasolt, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz vagy tartós gyógykezelésre szorulsz konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel mielőtt megrendeled.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 02. 02.
Gyógyszer ellenes vagyok, így amikor gyomorsav problémám adódott, gyógyteát kerestem. Ennek a teának azonnal éreztem a hatását! A javaslat szerint kúraszerúen ittam, és utána hetente egy bögrével kellett volna emlékeztetőül inni, de sajnos ebben a rohanó világban elhanyagoltam. Most, hogy újra jelentkezett ez a problémám, megcsinálom újra a kúrát, és utána a heti emlékeztetőt. HERBÁRIA termék volt az első találkozásom, azért is ragaszkodok a teájukhoz, no meg azért mert gyerek korom óta ismerem ezt a nevet. Hálás vagyok, hogy segít rajtam ez a tea, és azért is, hogy leveszik a vállamról a begyűjtés terhét :)

Hasonló termékek