Herbária Pannonhalmi Májvédő teakeverék

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 59,30 Ft/filter
Kívánságlistára teszem

Kúraszerűen alkalmazható önállóan, vagy kiegészítő kezelés formájában különböző eredetű májbántalmakban, a máj fokozott megterhelése (pl.alkohol) okozta májkárosodások, gyomor és bélbántalmak, epebetegségek megelőző, kiegészítő és utókezelésére.

             

1.186 Ft (934 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Herbária Pannonhalmi Májvédő teakeverék
1.186 Ft (934 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Összetevők:

Máriatövis termés (Silybi mariani fructus), Borsosmentalevél (Menthae piperitae folium), Citromfű leveles szár (Melissae herba), Közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimoniae herba), Közönséges orbáncfű virágos hajtás (Hyperici herba), Közönséges cickafark virágos hajtás (Millefolii herba), Gyermekláncfű gyökér (Taraxaci radix)

Alkalmazási javaslat:

Naponta 3 x1 filtert egy csészényi (kb. 2,5 dl) forrásban lévõ vízzel leöntünk, 20 percig lefedve állni hagyjuk, étkezések elõtt javasolt a fogyasztása. Alkalmazása 4-6 hetes kúrákban javasolt.

Származási hely: Magyarország

Paraméterek

Tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó!
A Herbária termékek alkalmazása nem helyettesíti az egészséges és változatos étrendet, a rendszeres testmozgást vagy a szükséges orvosi kezelést! A készítmények bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javasolt, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz vagy tartós gyógykezelésre szorulsz konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel mielőtt megrendeled.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek