Dénes Natura Rukkola csíráztatásra 5 kg

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.206,75 Ft/kg
Kívánságlistára teszem

A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal látja el szervezetünket. Erős kesernyés íze miatt érdemes lágy, semleges ízű csírákkal együtt fogyasztani, például lucernával vagy vörösherével. 

16.034 Ft (12.625 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dénes Natura Rukkola csíráztatásra 5 kg
16.034 Ft (12.625 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Magas E-vitamin tartalom
  • Magas telítettlen zsírsav tartalom
  • Gyulladáscsökkentő
  • Szív- és érrendszeri betegségek esetén segít
  • Antioxidáns

Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.

Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Csíra hossza: 4-6 mm. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

Összetevők: Rukkola csíráztatásra

Származási hely: Olaszország

Paraméterek

Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Allérgének a termékben nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Tárolás száraz, hűvös helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek