JutaVit Koleszterin Balance - 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Egységár: 32,01 Ft/db
Kívánságlistára teszem

A JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta hatékonyan támogatja a vér normál koleszterinszintjének fenntartását. A növényi szterinek hozzájárulnak a koleszterinszint szabályozásához, és a kedvező hatás minimum 0,8 g napi bevitelével érhető el. A napi adagolás egyszerű: naponta háromszor egy filmtablettát kell bő folyadékkal, étkezés közben lenyelni. Ez a természetes összetevőket tartalmazó készítmény segít fenntartani a szív- és érrendszer egészségét. Támogasd koleszterinszintedet és érezd a különbséget a JutaVit Koleszterin Balance segítségével!

Adagolás: Naponta 3×1 filmtablettát bő folyadékkal étkezés közben lenyelni.

1.921 Ft (1.513 Ft + ÁFA)
Menny.:db
JutaVit Koleszterin Balance - 60 db
1.921 Ft (1.513 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A JutaVit Koleszterin Balance filmtabletta nagy  koncentrációjú (99%) természetes növényi szterineket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Hatóanyag: növényi szterinek 1500 mg / napi adag

Fontos Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem használható, a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként kell fogyasztani, beleértve a gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztását is, a karotinok szintjének fenntartása érdekében.


A terméket nem szánjuk olyan személyeknek akiknek nincs szükségük vérkoleszterinszintjük szabályozására. A termék várandós és szoptatós kismamák illetve ötéves kor alatti gyermek számára nem ajánlott.


Hozzáadott növényi szterinek napi 3 grammot meghaladó mértékű fogyasztása kerülendő.
Koleszterintszint-csökkentő gyógykezelés alatt állóbetegek a terméket kizárólag orvosi felügy
elet mellett fogyaszthatják!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek