Leírás
MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK?
A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.
HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.
Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 8-12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 10-12 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
Paraméterek
Figyelmeztetés | Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. A termék 3 éves kortól alkalmazható. A termék alkalmazható vérhígító mellett. A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, de a termék átlagos szénhidráttartalmát/100 g (4%) bele kell számolni a diétába. A termék fogyasztható terhesség és szoptatás időszakában. Nyomokban glutént, mustárt, szóját tartalmazhat. |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen tartandó. |