Nature Cookta Himalája Sötét Rózsaszín durva szemcsés só 1000 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 673,99 Ft/kg
Kívánságlistára teszem

Ma már számos sótermékből válogathatunk, csupán ez az egy, naponta használatos alapanyag nagymértékben befolyásolja étkezésünket, egészségünket. Válassza azt a kivételes összetételt, melyet a természet hosszú ideig megóvott mindenfajta káros, külső hatástól, környezetszennyeződéstől! A rózsaszín Nature Cookta Himalája sót már durva szemcsés változatban is megvásárolhatja, értékes ásványianyag-tartalma miatt használja nap mint nap ételei ízesítéséhez,

674 Ft (531 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nature Cookta Himalája Sötét Rózsaszín durva szemcsés só 1000 g
674 Ft (531 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az összetétel teljesen mentes adalékanyagoktól, kémiai szennyeződéstől. Nem csak a sütés, főzésnél veheti nagy hasznát, hanem ételei tálalásánál, díszítésénél is pótolhatatlan. Kínálja akár sóágyon vendégeinek a tengeri ételeket, húsokat, salátákat, melyek így tovább is maradnak frissek.

A só mint az egyik legmeghatározóbb alapanyag elődeink életében is már kitüntetett szerepet töltött be: a legkeresettebb árucikk volt, az arannyal egyenértékű. Istennőjét Salusnak nevezték. A saláta kifejezésünk is szintén latin eredetű, melynek jelentése sózott zöldség. A Pakisztánban bányászott alapanyagnál a Himalája só név már egy konkrétabb megjelölése kinyerésének helyéről, az eredetileg használatos haite azaz kősó elnevezéssel ellentétben.A Nature Cookta durva szemcsés rózsaszín Himalája só finomítatlan, jódozatlan összetétel, teljesen megfelelő az asztali só kiváltására. Hozzájárul az ételek kivételes fűszerezéséhez. Ajánlott a kristályait levesekhez és páclékhez adagolni, vagy tegye sóőrlőbe. Használja fel a grillhúsok előkészítéséhez, hogy azok kevésbé száradjanak ki, vagy sózza be a gyümölcsöket, hogy ne barnuljanak meg.

Összetevők : Rózsaszín Himalája só NaCl tartalma: ~98%

Paraméterek

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Tárolás Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek