Schär Mix B - Bread-Mix gluténmentes kenyérliszt 1000 g
2.087 Ft (1.769 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Schär Mix B - Bread-Mix gluténmentes kenyérliszt 1000 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.087,18 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A Schär Mix B - Bread-Mix gluténmentes kenyérliszt ideális választás mindenki számára, aki egészségtudatosan szeretne finom kenyereket és péksüteményeket készíteni otthon. Ez a népszerű gluténmentes lisztkeverék nemcsak glutén-, tojás- és laktózmentes, de pálmaolajat és tartósítószert sem tartalmaz, így garantálja az egészséges alapanyagokat. Ez a vegán termék lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz, és tökéletes a kelt tésztákhoz. Akár kenyér, péksütemény vagy pizzatészta készítéséről van szó, a Schär Mix B segít abban, hogy mindig ízletes és autentikus végeredményt kapj. Próbáld ki a kenyérreceptünket, és készülj fel arra, hogy 500 g Schär MIX B lisztből, néhány egyszerű hozzávalóból és egy kis szeretettel saját, friss kenyeret varázsolhatsz az asztalra! Az élesztővel, langyos vízzel és egy kis olajjal egyszerűen összeállíthatod a tésztát, majd a sütőben élvezettel az aranylóan ropogós kenyérillat terjeng majd a konyhában. Ne feledd, a Schär Mix B - Bread-Mix gluténmentes kenyérliszt valódi alapanyaga lehet egészséges és ízletes étkezéseidnek!
2.087 Ft (1.769 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz
  • Kelt tészták készítésére alkalmas
  • Gluténmentes
  • Tojásmentes
  • Tej- és laktózmentes
  • Pálmaolaj mentes
  • Tartósítószer mentes

Kenyér recept

Hozzávalók:

  • 500 g Schär MIX B kenyérliszt
  • 10 g szárított élesztő vagy friss élesztő
  • 4dl langyos víz
  • 20 g olaj
  • 5 g só

Elkészítés:

  1. Egy edényben keverd össze a Schär MIX B kenyérlisztet a száraz élesztővel, majd add hozzá a vizet és az olajat. Ha friss élesztőt használsz, oldd fel vízben, és úgy add a liszthez.
  2. Keverd ki a tésztát egy műanyag kanállal, és lassanként add hozzá a sót. Dagaszd a tésztát dagasztóval közepes sebességfokozaton 4-5 percig (vagy 8-10 percig kézzel), amíg homogén állagú nem lesz.
  3. Formázz a tésztából labdát, majd cipó- vagy vekniformát tetszés szerint.
  4. Helyezd a tésztát sütőpapírral kibélelt sütőlemezre. Takard le nedves ruhával, majd melegen hagyd 45 percig (körülbelül kétszeresére) kelni.
  5. Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra, és helyezz a sütő aljára 10 ml vizet. Süsd a kenyeret kb. 50 percig.
  6. Ha készre sült, vedd ki, és hagyd egy rácson kihűlni.

Megjegyzés: 

  • A hozzávalókat melegítsd szobahőmérsékletűre, és a sütőt melegítsd elő a megadott hőmérsékletre.

Összetevők:

  • Kukoricakeményítő
  • Rizsliszt
  • Növényi rost (psyllium, bambusz)
  • 3,8% teljes kiőrlésű rizsliszt
  • 3,6 % lencseliszt
  • Szőlőcukor
  • Sűrítő anyag (hidroxipropil-metil-cellulóz)

Származási hely: Olaszország

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben
Energia 1475 kJ / 348 kcal
Zsír 0,9 g
amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 80,0 g
amelyből cukrok* 1,4 g
Rost 4,4 g
Fehérje 2,7 g
0,83 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A következő allergéneket tartalmazza a termék nyomokban szója
Tárolás száraz, hűvös helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek